Retourneren, bedenktijd en herroepingsrecht Consumenten  

Bij het retourneren van een product graag altijd éérst contact opnemen met de klantenservice van DealsPlaya. Dit kan per mail met daarin het bestelnummer vermeld. In deze mail geef je verder aan welke artikelen uit welke bestelling je wilt retourneren. Zonder vermelding van het bestelnummer kan DealsPlaya de retourzending niet in behandeling nemen.

 

Retourneren, bedenktijd en herroepingsrecht valt onder één noemer, namelijk: het herroepingsrecht. Welke bepalingen vallen onder het herroepingsrecht? De bepalingen gelden alleen voor particulieren (consumenten). Voor zakelijke klanten gelden enkele uitzonderingen. Die uitzonderingen voor zakelijke klanten staan onderaan bij het kopje zakelijke klanten bepalingen onder aan de pagina.

 

Inhoud van het herroepingsrecht consumenten !

1. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen.

2. Spullen die kunnen bederven tijdens de 14 dagen bedenktijd zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. U kunt hierover meer lezen in de algemene voorwarden art 10.

3. De kosten en risico’s voor retourzendingen bij gebruik van het herroepingsrecht, zijn voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer de klant per ongeluk een verkeerd artikel heeft besteld.

Tenzij het product wordt afgeghaald door DealsPlaya of een gemachtigde handels partner van ons. Er zijn dan geen kosten voor u.

4. Logistiek en Transport diensten kosten natuurlijk geld. Deze diensten werken niet voor niks, iemand zal dus de rekening moeten betalen. DealsPlaya wil binnen de markt scherp blijven, wij bieden helaas dus geen gratis retourzending aan. Doen we dit wel, dat kunnen we de huidige verkoopprijzen niet blijven hanteren. 

5. Je kunt het artikel in originele verpakking en onbeschadigd (indien redelijkerwijs mogelijk) naar ons retour sturen of zelf terugbrengen naar een servicepunt, stem dit altijd vooraf eerst met de klantenservice van DealsPlaya af.

6. DealsPlaya heeft het recht waardevermindering van het artikel in rekening te brengen wanneer dat van toepassing is.

7. Producten die kunnen bederven zijn in principe uitgesloten van het herroepingsrecht. Indien het artikel echter in originele staat verkeert, kan het retour gestuurd worden.

 

 

 

 Klik hier voor Zakelijke klanten bepalingen

 

 DealsPlayaEnjoy Your Deal